Kosmetika su kanapėmis vis populiarėjantis žanras, kadangi kanapių produktai pasižymi ypač drėkinančiomis savybėmis. Kosmetikoje naudojamas kelių rūšių ekstraktas gaunamas iš kanapių: Cannabis Sativa Seed Oil (Kanapių sėklų aliejus). Aliejus išgaunamas iš šalto spaudimo kanapių sėklų, kurios turi daug odai reikalingų medžiagų, todėl yra labai veiksminga drėkinanti, minkštinanti ir odą lyginanti priemonė.

Kanapėse esantys baltymai sustiprina odos ląsteles gydant įvairias odos problemas, tokias kaip egzema, spuogai, uždegimai, dermatitas, rožinė ir kt. Kosmetika su kanapėmis būna įvairių formų: drėkinantys kremai, serumai, lūpų balzamai, taip pat ir gydomieji kremai ir t.t.

Kanapių kosmetika naudojama po prausimosi ar net prausiantis. Pavyzdžiui, naudojant dušo želės ar kanapėmis praturtintus vonios “maišelius”, kurie kol gulėsite karštoje vonioje maitins jūsų odą.

Rodoma 1–30 iš 33